kataskevi-eshop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος;

Στην Zeromedia μπορούμε να κατασκευάσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε στο μυαλό σας, ακριβώς όπως το έχετε στο μυαλό σας. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι πολλοί πελάτες μας έχουν αλλάξει εταιρίες που στην αρχή είχαν επιλέξει για την κατασκευή του Eshop τους διότι δεν μπορούσαν να υλοιποιήσουν αυτό που ακριβώς ήθελαν.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ σε εσάς άν επιλέξετε την Zeromedia, κατασκευάζουμε το eshop σας ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί και σχεδιαστικά αλλά και λειτουργικά ώστε να είναι αυτό που ακριβώς θέλετε.

Γιατί Zeromedia ;
  • 10 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων
  • Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης
  • Διαρκή συνεργασία που δεν σταματά με την παράδοση του project
Ζητήστε προσφορά

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (Eshop) με:

Ασφαλείς συναλλαγές

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε, προσφέρουν μέγιστη αίσθηση ασφάλειας προς τον υποψήφιο πελάτης σας. Φροντίζουμε να κάνουμε ξεκάθαρο τους τρόπους με τους οποίους γίνονται οι συναλλαγές και πόσο ασφαλή είναι να εισάγει δεδομένα στο eshop σας.

Διασύνδεση με ERP

Σταματήστε να περνάτε τα προϊόντα ένα προς ένα. Προσφέρουμε λύση στην πιο χρονοβόρα ίσως εργασία για τους διαχειριστές ενός E-shop. Το Data Entry. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την διασύνδεση όλων των εμπορικών πακέτων της αγοράς πράγμα που σημαίνει οτι εσείς χρειάζεται να ενημερώνετε μονάχα το ERP σας και όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

Ταχύτητα

Τα στατιστικά μας δείχνουν πως το ποσοστό εγκατάληψης μιας ιστοσελίδας και ιδίως ενός eshop αυξάνονται δραματικά όταν αυτό κάνει πολύ χρόνο για να ανοίξει. Στη Zeromedia τεστάρουμε το eshop σας από διαφορετικές πόλεις στον κόσμο και δεσμευόμαστε για ένα Eshop “πύραυλο” .

Στατιστικά

Η αρχή μας είναι πως πρέπει κάθε απόφαση που αφορά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να παίρνεται βάση στατιστικών. Παρακολουθούμε κάνε κίνηση των επισκεπτών σας μέσω του Google Analytics. Βρίσκουμε και βελτιώνουμε σημεία που χρίζουν βελτίωσης ώστε να μεγιστοποιήσουμε το δικό σας κέρδος και να σας φέρουν περισσότερες αγορές.

Αυτοματοποίηση αποστολών

Καταναλώνετε αρκετό χρόνο για να γράφετε τα Voucher των αποστολών; Σταματήστε διότι δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον. Η Zeromedia εκμεταλεύεται τα API των εταιριών Courier και σας προσφέρει μια πλήρη αυτοματοποιημένη λύση για την εκτύπωση τους. Έτσι θα μπορείτε πλέον να διαθέσετε τον πολύτιμο σας χρόνο σε πολύ πιο ζωτικές εργασίες για την επιχείρηση σας.

Ταχύτατοι Servers

Πέραν της βελτιστοποίησης επάνω στις εικόνες, τον κώδικα και άλλων σημαντικών στοιχείων του eshop για την την μείωση του χρόνου φόρτωσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η ταχύτητα του Server που φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας. Σας προσφέρουμε τους ταχύτερους Servers στην Ευρώπη και υλοποιούμε CDN λύσεις για Website με μεγάλο αριθμό εικόνων και αρχείων. Όλα αυτά με υποστήριξη 24/7 για να είστε ήσυχοι πως το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι online.

Cross-browser

Δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα που όταν κάποιος τα βλέπει απο mobile συσκευή ή διαφορετικό browser (safari, firefox κλπ) δεν εμφανίζονται σωστά. Στη Zeromedia σχεδιάζουμε και υλοποιούμε websites και eshops έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας οτι οι επισκέπτες και συνεπώς οι πιθανοί σας πελάτες επισκέπτονται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από διαφορετικές συσκευές. Μπορούμε φυσικά να υλοιποιήσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα Full Responsive που σημαίνει οτι θα “σερβίρουμε” διαφορετικές διαστάσεις του eshop ανάλογα την ανάλυση της οθόνης του επισκέπτη.

Διασύνδεση τραπεζών
Στη Zeromedia μπορούμε να υλοποιήσουμε διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, του εξωτερικού αλλά και με paypla και άλλες διαδεδομένες μεθόδους πληρωμής.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό eshop για εσάς. Μάθετε πωςΖητήστε Προσφορά

Γιατί να επιλέξετε την Zeromedia;

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με πάθος για αυτό που κάνουμε
1. Συνέπεια

Η ομάδα μας παραδίδει τα project πάντοτε στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

3. Αμεσότητα

Στη Zeromedia δεν μπλέκετε σε τηλεφωνικά κέντρα και πολύωρες αναμονές.

2. Εμπειρία

Με 10+ χρόνια εμπειρίας μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι έχετε φανταστεί.

4. Ευελιξία

Είμαστε μια responsive εταιρία που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες και απαιτήσεις του κάθε project.

Δουλέυουμε με μεγάλα Brands

Θεωρούμε πως έχουμε λύση και για το δικό σας project
Ρωτήστε μας
info@zeromedia.gr
Ας μιλήσουμε
+30 2315 310 667
Chat Online
Σύντομα διαθέσιμο

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό eshop για εσάς. Μάθετε πωςΖητήστε Προσφορά